Onze wijngaard

Wijnen uit onze eigen wijngaard

Wijn in Nederland was in de tijd voor Napoleon een normaal begrip. Totdat Napoleon een gedeelte van Europa verdeelde in wijn producerende gebieden, en dat werd alleen Frankrijk. Nederland is van origine een wijn producerend land.

Onze wijngaard

In 2005 zijn wij gestart met het aanleggen van 0,5 ha. Wijngaard in Harskamp. In 2007 werd deze uitgebreid met nog een 2 ha. Wij gebruiken 7 rassen druiven, hoofdzakelijk Duitse en Zwitserse druiven die het goed doen op Nederlandse bodem.

Wil je komen kijken in onze wijngaard?

Wij geven regelmatig rondleidingen aan groepen. En natuurlijk behoort een wijnproeverij tot de mogelijkheden. Welkom! Kijk hier voor meer informatie.
Wijngaard-Ecofields-07
Foto's wijngaard en kelder Eco Fields, Wekerom.

Ons wijnassortiment

Wij voeren de basiswijnen van rood en wit onder de natuurlijke kurk. Voor de teelt van onze druiven gebruiken wij geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Bij ons regeert de natuur boven chemie!

Herfstnevel website

Herfstnevel 2018

Deze taankleurige rode wijn heeft duidelijk wat te bieden. De neus is een mix tussen leer, tabak en prachtig zwart fruit. Door de rijpe tannines en het ontwikkeld karakter is dit bij uitstek de wijn voor bij een stevige gerechten.

(TIP: vanuit de karaf komt er meer balans in de wijn)

lentedauw nw 2

Lentedauw 2019

Deze citroen gele wijn is een mooi voorbeeld van een voorjaars wijn. Door een perfecte balans tussen aroma's van abrikoos, perzik en prachtige zuren is deze wijn de perfecte begeleider voor vleesgerechten.

 

Veluwse Vreugde nw

Veluwse Vreugde 2017

Deze wijn is een prachtig mousserend aperitief mede door het samenspel tussen het primair groen fruit zoals appel en groene paprika en de autolyse aroma zoals versgebakken brioche. Door het samenspel in aroma's zowel primair als secundair is deze wijn een prachtige begeleider bij de amuses.

 

Zomerbries nw2

Zomerbries 2018

Deze goudgele wijn is als een mooie frisse lentedag. De wijn is een frisse stijl witte wijn die aroma’s van honingmeloen en grapefruit heeft. Deze frisse stijl is een prachtige begeleider door zijn frisse citroenachtige zuur en tropische tintje.

 

UITVERKOCHT