• Assortiment

Assortiment

Ons vleesassortiment, met oog voor dierenwelzijn en milieu

Proef het goede leven

Ons vleesassortiment

Kalfsvlees

Heerlijk mals rosé kalfsvlees, met een fijne, gemarmerde structuur. Het beste 4-sterrenvlees van onze eigen weidekalveren.

Lamsvlees

Smaakvol biologisch lamsvlees. Afkomstig van boeren in Nederland. Mals kwaliteitsvlees bereid en geportioneerd in onze slagerij.

Rundvlees

Heerlijk mals en sappig weide-rundvlees met een fijne, gemarmerde structuur. Het allerbeste vlees van onze eigen weiderunderen.

Van goede grond

Waar natuur en voedsel samenkomen.

Je proeft én ziet het goede leven van onze kalveren.

Ons vlees komt van goede grond. Dat zie je en dat proef je. Het geheim? Het heerlijke leven dat onze dieren krijgen. Rust en ruimte, en heerlijk buiten grazen. Het biologische voer verbouwen we voor een deel zelf. Farm Fields staat voor vlees – én wijn! – met een verhaal.

Daarom maakten wij 20 jaar geleden al de omslag naar diervriendelijk en kwalitatief rosé kalfsvlees. Goede grond is de bron van ons kalfsvlees. Dat begint bij de boer waar het kalf vandaan komt, het voedzame gras dat het dier eet en het vrije leven op de boerderij. Van goede grond betekent ook dat we een gezond productieproces nastreven, wat geheel in eigen beheer plaatsvindt.

Onze webshop

Ontdek al onze producten

Ga naar onze webshop

9,5

700+ reviews van tevreden liefhebbers op Kiyoh!

Succesvol toegevoegd aan winkelmand