Al het vlees dat we verkopen, verwerken we in onze eigen biologische slagerij. Dat geeft ons de volledige controle over de smaak en kwaliteit van het vlees. Je vindt de slagerij op hetzelfde erf als onze boerderij. Het is een handig afhaalpunt voor horeca en consument.
Wij leveren botermals weide kalfsvlees met een fijne structuur, zachte smaak en rosé van kleur. Met de perfecte nasmaak, omdat deze dieren een goed leven hebben gehad. En dat gaat verder dan voldoende rust en ruimte.
Ontdek ons heerlijke weide rundvlees. Een lichte marmering, volle en natuurlijke smaak typeren ons rundvlees. De runderen lopen veelal buiten in de wei en dat proef je!
Het biologische lamsvlees is afkomstig van verschillende boeren in Nederland. Deze boeren hebben één ding gemeen; ze zorgen allemaal heel goed voor hun dieren en dat zien we terug in het prachtige kwaliteit lamsvlees!
In de slagerij is het altijd druk. Uitbenen, uitsnijden, verdelen, portioneren … onze medewerkers zijn er maar wat druk mee. Heel belangrijk is het rijpingsproces. We laten het vlees rijpen totdat het de juiste smaak heeft. In onze eigen worstenmakerij maken we hamburgers, braadworst, köftes en andere specialiteiten. We verpakken het vlees volgens bestelling. In onze diepvriescellen houden we voorraad.
Daarom maakten wij 20 jaar geleden al de omslag naar diervriendelijk en kwalitatief rosé kalfsvlees. Goede grond is de bron van ons kalfsvlees. Dat begint bij de boer waar het kalf vandaan komt, het voedzame gras dat het dier eet en het vrije leven op de boerderij. Van goede grond betekent ook dat we een gezond productieproces nastreven, wat geheel in eigen beheer plaatsvindt.
Ook in de slagerij hebben we oog voor natuur en milieu. Dankzij zonnepanelen en warmtewisselaars werken we energiezuinig. Ook met de verpakkingen gaan we slim om. We verpakken zo groot mogelijk, wat plasticverbruik tegengaat.
Daarom maakten wij 20 jaar geleden al de omslag naar diervriendelijk en kwalitatief rosé kalfsvlees. Goede grond is de bron van ons kalfsvlees. Dat begint bij de boer waar het kalf vandaan komt, het voedzame gras dat het dier eet en het vrije leven op de boerderij. Van goede grond betekent ook dat we een gezond productieproces nastreven, wat geheel in eigen beheer plaatsvindt.
Voor de horeca
Over ons
Schrijf je in op onze nieuwsbrief