• Slagerij

Voor horeca en consument

Ons vlees verwerkt en gerijpt in eigen slagerij.

Smaak ✱ Kwaliteit ✱ Smaak

Soorten vlees

Controle over smaak en kwaliteit.

Al het vlees dat we verkopen, verwerken we in onze eigen biologische slagerij. Dat geeft ons de volledige controle over de smaak en kwaliteit van het vlees. Je vindt de slagerij op hetzelfde erf als onze boerderij. Het is een handig afhaalpunt voor horeca en consument.

Aan de slag

Rijpen, verwerken en inpakken.

In de slagerij is het altijd druk. Uitbenen, uitsnijden, verdelen, portioneren … onze medewerkers zijn er maar wat druk mee. Heel belangrijk is het rijpingsproces. We laten het vlees rijpen totdat het de juiste smaak heeft. In onze eigen worstenmakerij maken we hamburgers, braadworst, köftes en andere specialiteiten. We verpakken het vlees volgens bestelling. In onze diepvriescellen houden we voorraad.

Daarom maakten wij 20 jaar geleden al de omslag naar diervriendelijk en kwalitatief rosé kalfsvlees. Goede grond is de bron van ons kalfsvlees. Dat begint bij de boer waar het kalf vandaan komt, het voedzame gras dat het dier eet en het vrije leven op de boerderij. Van goede grond betekent ook dat we een gezond productieproces nastreven, wat geheel in eigen beheer plaatsvindt.

Milieubewust

Energie besparen door slim werken.

Ook in de slagerij hebben we oog voor natuur en milieu. Dankzij zonnepanelen en warmtewisselaars werken we energiezuinig. Ook met de verpakkingen gaan we slim om. We verpakken zo groot mogelijk, wat plasticverbruik tegengaat.

Daarom maakten wij 20 jaar geleden al de omslag naar diervriendelijk en kwalitatief rosé kalfsvlees. Goede grond is de bron van ons kalfsvlees. Dat begint bij de boer waar het kalf vandaan komt, het voedzame gras dat het dier eet en het vrije leven op de boerderij. Van goede grond betekent ook dat we een gezond productieproces nastreven, wat geheel in eigen beheer plaatsvindt.

Succesvol toegevoegd aan winkelmand