• Waarom Farm Fields

Waarom Farm Fields

Vlees met respect voor dier & natuur

Van goede grond ✱ Van goede grond

Een smakelijke ervaring

Met Farm Fields serveer je je gasten een verantwoord stuk vlees voor.

Neem nu ons rosé kalfsvlees. Mooi van kleur, met een fijne gemarmerde structuur en heerlijk mals. Een smakelijke ervaring! Ook ons weide-rundvlees gaat rechtstreeks van onze boerderij naar het bord van jouw gasten. Steeds meer restaurants kiezen voor vlees – én wijn! – van Farm Fields.

Farm Fields ligt in Wekerom, op de Veluwe. Hier, in het hart van agrarisch Nederland, boeren we op authentieke wijze. Diervriendelijk en circulair, met respect voor dier en natuur. Dat levert niet alleen een goed verhaal op, maar vooral ook het lekkerste vlees dat je aan je gasten kan serveren.

Van goede grond.

Kwaliteitsvlees rechtstreeks van boerderij naar bord

Ons rosé kalfsvlees is het enige 4-sterren kalfsvlees van Nederland. Dit houdt in dat we oog hebben voor dierenwelzijn, herkomst en milieu en kringloop. Bovendien zijn we met ons kalfsvlees een erkend Veluws streekproduct. Ook ons weide-rundvlees en biologische lamsvlees zijn diervriendelijk en milieubewust geproduceerd.

Het proces

Goede herkomst

Als afnemer krijg je 100% zekerheid over de oorsprong van het vlees. Elk dier is geboren in Nederland. Kalfjes halen we zelf op bij de melkveehouder. Ze kunnen immers niet alle kalveren houden voor de melkproductie. Veel van onze kalveren zijn dan ook stiertjes. Samen zorgen we ervoor dat ons kalfsvlees en rundvlees van de hoge kwaliteit is.

Goede zorg

De kalveren zijn bij ons in de best mogelijke handen. ’s Winters hebben ze veel ruimte en vrijheid in onze vrijloop potstallen met droge en zachte stro op de vloer. ’s Zomers grazen ze op onze weides en de gronden van de Natuurmonumenten en de Hoge Veluwe. Ze smullen van de biologische voeding.

Goede grond

Dierenwelzijn voorop! We kijken goed naar de natuurlijke behoeften van het dier. De eerste 24 weken van hun leven krijgen de kalveren het melkt van de eigen moeder. Daarna gaan ze over op ruwvoer, samengesteld uit biologische ingrediënten die we deels zelf verbouwen, zonder chemische bestrijdingsmiddelen en alleen met echte mest uit onze eigen stal.

Goede verwaarding

Grond is de bron van ons kalfsvlees. En onmisbaar voor ál ons voedsel. We willen de aarde daarom niet uitputten, maar herstellen. Mét natuurlijke grondverbetering en biodiversiteit, zónder kunstmest en pesticiden. Zo krijgen we een vruchtbare grond waar voedingsrijke gewassen groeien. Die weer verwerken we in het voer. En met de mest van onze kalveren voeden we het land. Cirkel rond!

Goede kwaliteit

De kalveren hebben bij ons een goed leven. Dat proef én zie je. Ons kalfsvlees is mooi rosé van kleur, heeft een gemarmerde structuur en is heerlijk mals. Onze slagers bereiden de beste ambachtelijke producten voor de Nederlandse horeca en consumenten. We bezorgen ze vers op locatie.

Voor de horeca

Nieuwe menukaart?

Probeer onze vleesproducten; van harte aanbevolen! Zoals kalfsentrecote, runder ribeye of lamsvlees. Neem contact op voor advies en een sample box.

Edit Content

Bel onze adviseur!

Edit Content

We nemen graag contact met jou op!

Edit Content

Bel onze adviseur!

Edit Content

We nemen graag contact met jou op!

Succesvol toegevoegd aan winkelmand