• Voor de horeca

Voor de horeca

Je proeft én ziet het goede leven van onze dieren.

Kwaliteitsproducten ✱ Kwaliteitsproducten

Soorten vlees

Kwaliteitsvlees rechtstreeks van de boerderij.

Restaurants door heel Nederland kiezen voor het rosé kalfsvlees van Farm Fields. En voor ons weide-rundvlees, biologisch lamsvlees, vleeswaren en bio-snacks. Culinaire producten rechtstreeks van de boerderij. Met een fijne structuur, een zachte smaak en een heerlijke nasmaak.

Van goede grond

Waar natuur en voedsel samenkomen.

Bij Farm Fields boeren we op authentieke wijze. We zorgen voor onze dieren en gewassen met respect voor dierenwelzijn en natuur. Dat doen we zo circulair als mogelijk. Zo verbouwen we ons voer voor een deel zelf. Dus zonder chemische bestrijdingsmiddelen en alleen met echte mest uit onze eigen stal.

Als de kalveren 28 dagen bij hun moeder zijn geweest, komen ze op onze boerderij. Ze krijgen rust, ruimte en aandacht. ’s Zomers grazen ze op onze weides en op de gronden van De Hoge Veluwe, Geldersch landschap, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Je proeft én ziet het verschil. Ook onze andere vleesproducten komen van goede grond. Kwaliteitsvlees uit eigen streek en met een verhaal. Vertel het door aan jouw gasten!

Voor de horeca

Nieuwe menukaart?

Probeer onze vleesproducten; van harte aanbevolen! Zoals kalfsentrecote, runder ribeye of lamsvlees. Neem contact op voor advies en een sample box.

Edit Content

Bel onze adviseur!

Edit Content

We nemen graag contact met jou op!

Edit Content

Bel onze adviseur!

Edit Content

We nemen graag contact met jou op!

Proef het goede leven

Ons vleesassortiment

Kalfsvlees

Heerlijk mals rosé kalfsvlees, met een fijne, gemarmerde structuur. Het beste 4-sterrenvlees van onze eigen weidekalveren.

Lamsvlees

Smaakvol biologisch lamsvlees. Afkomstig van boeren in Nederland. Mals kwaliteitsvlees bereid en geportioneerd in onze slagerij.

Rundvlees

Heerlijk mals en sappig weide-rundvlees met een fijne, gemarmerde structuur. Het allerbeste vlees van onze eigen weiderunderen.

Wijnen

Wijnen uit onze eigen wijngaard

In 2005 zijn wij gestart met het aanleggen van 0,5 ha. Wijngaard in Harskamp. In 2007 werd deze uitgebreid met nog een 2 ha. Wij gebruiken 7 rassen druiven, hoofdzakelijk Duitse en Zwitserse druiven die het goed doen op Nederlandse bodem.

Succesvol toegevoegd aan winkelmand