Onze dieren: 

Wat krijgen de dieren te eten?
  Onze kalveren krijgen gevarieerde biologische voeding. o.a. rijstwafels, aardappels, gemalen graan, snijmais, erwten – gerst, voederbieten en gemalen zonnepitten. Een gedeelte van het voer verbouwen wij zelf. Daarnaast bestaat er een gedeelte uit circulaire reststromen. Dat wil zeggen: producten die in andere voedingssectoren overbodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kaaswei, dat is een overblijfsel van het kaasmaken.  

Hoe oud worden de kalveren?
De kalveren worden geslacht net voordat ze één jaar zijn.

Waar worden de kalveren en runderen geslacht?
In het slachthuis in Veenendaal, dat is maar 20 km bij ons vandaan. Eens per week gaan wij met de trekker met aanhanger naar het slachthuis. De geslachte dieren komen weer bij ons terug zodat wij het zelf kunnen verwerken.

 

Het vlees, de bestelling en bezorging: 

Zijn jullie producten glutenvrij?
Een groot deel van onze producten wel. Check PS FoodBook (psinfoodservice.com) voor alle productinformatie.

Zijn jullie producten allergenenvrij?
Een aantal producten wel. Check  PS FoodBook (psinfoodservice.com) voor alle productinformatie.

Kan ik de inhoud van een vleespakket aanpassen?
Nee, de samengestelde pakketten kunnen niet aangepast worden. Omdat wij heel veel pakketten maken is het voor ons niet haalbaar om per pakket te wijzigen. Gelukkig verkopen wij inmiddels veel verschillende soorten pakketten. Er zit vast iets voor u tussen!

Kan ik het vlees invriezen?
Zeker! Wij leveren veel producten vers. U kunt indien nodig het vlees opnieuw inpakken in de gewenste hoeveelheid en invriezen. De producten kunnen ook direct ingevroren worden! Op alle producten staat een houdbaarheidsdatum, ook als u het invriest!

Hoe is het vlees verpakt?
Alle verse producten zijn vacuüm verpakt. De diepvriesproducten zijn verpakt in dozen.

Worden de producten vers of bevroren geleverd?
Veel producten worden vers geleverd. Indien er bij een artikel ‘Conditie: Diepvries’ vermeld staat dan leveren wij het product bevroren. Als dit niet vermeld staat bij een artikel dan kunt u er vanuit gaan dat het artikel vers wordt geleverd.

Hoe kan ik het vlees het beste ontdooien?
Leg het vlees in de vacuumverpakking op een bord in de koelkast. Laat het vlees niet ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water. Ben je vergeten vlees uit te halen voor vanavond? Leg het gevacumeerde vlees dan in koud water, Afhankelijk van het soort/gewicht van het vlees zal het met ongeveer 20/60 minuten ontdooid zijn!  

Wie bezorgt mijn bestelling?
Eco Fields! Wij vinden het belangrijk dat uw bestelling goed bij u aankomt, daarom bezorgen wij het zelf!

Hebben jullie een winkel?
Nee, we hebben geen fysieke winkel. Wij verkopen alle producten via de webshop.

Ik heb geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen, hoe kan dit?
Het komt regelmatig voor dat onze e-mail in uw ongewenste mail terecht komen.
Hoe kan ik zien hoe laat mijn bestelling wordt geleverd?

Via https://eta-monitor.com/nl/ecofields kunt u het geschatte tijdstip van levering inzien. Hier dient u uw postcode en huisnummer in te vullen. LET OP! U kunt dit pas een dag van te voren inzien na 16:00 uur.