Vlees en wijn met een goed verhaal

Hollands kalfs-, rund- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard.

Farm Fields staat voor Hollands kalfs-, rund- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard.

Wij leveren botermals kalfs-, rund- en lamsvlees met een fijne structuur, zachte smaak en rosé van kleur. Met de perfecte nasmaak, omdat onze dieren een goed leven hebben gehad. En dat gaat verder dan voldoende rust en ruimte.

Waarom Farm Fields?

Herkomst

DUIDELIJKE HERKOMST

Weet wat je eet! Onze dieren zijn allemaal geboren bij Nederlandse melkveehouders. De stierkalveren zijn daar overbodig, deze komen bij ons terecht. Zo weet je 100 % zeker waar je vlees vandaan komt.

Dierenwelzijn

DIERENWELZIJN

Bij ons staat dierenwelzijn op nummer 1! De dieren lopen, zolang het weer het toelaat, buiten in de wei! In de winter staan ze lekker droog en krijgen ze veel ruimte en vrijheid in de duurzame vrijloop potstallen. De dieren krijgen een gevarieerd rantsoen. 

 

milieu

MILIEU

Het milieu vinden wij belangrijk. We willen bijvoorbeeld niet dat jouw stuk vlees onnodige foodmiles maakt. Omdat we de kwaliteit van het vlees ook erg belangrijk vinden, bezorgen wij zelf. Om zo efficiënt mogelijk te plannen hebben wij soms wat langer nodig dan een paar dagen, maar zo waarborgen wij de beste kwaliteit én de minste milieubelasting.

 

kwaliteit

DE BESTE KWALITEIT

Passie voor het vlees, dat hebben onze slagers. Iedere dag doen zij hun uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Korte lijnen en goed overleg tussen deze twee zorgen voor de allerbeste kwaliteit.

KALFSVLEES
RUNDVLEES
BIOLOGISCH LAMSVLEES
PAKKETTEN & MAALTIJDBOXEN
WIJN UIT EIGEN WIJNGAARD
BIOLOGISCH GEVOGELTE
9.4

Super vlees

Goed vlees snelle bezorging klant vriendelijk
- Wageningen

Zeer goede kwaliteit van het vlees !! Vriendelijk personeel

Is het misschien mogelijk meer variatie op de online bestellojst aante brengen. Weet dat u ook bv. shortribs hebt en tomahawks deze zijn helaas niet in de bestellijst aanwezig. Of moet ik deze appartement bestellen?? Via tel of e mail ? Wij zijn echte vlees liefhebbers en uw producten zijn erg goed en lekker . Heeft u misschien een complete lijst van uw aanbod. Of moeten we die ff op kantoor vragen. Vriendelijke groeten Caroline Stokhof
- Dodewaard

Goed en eerlijk vlees

Ben zeer tevreden over leverring en kwaliteit
- Apeldoorm

Heerlijk en eerlijk vacuum verpakt vlees.

De mogelijkheid geeft Farm fields om in de stallen te kijken, deze zagen er schoon uit, de kalveren hebben veel ruimte en genieten rustig van hun eten.
- Apeldoorn

Prima

Prima en heerlijk vlees.
- Scherpenzeel

klopt wat er beloofd wordt

duidelijke communicatie wanneer er bezorgd gaat worden
- Barneveld

lekker

hio farm fields de hamburgers zijn zalig de kalfs bitter ballen zijn ook lekker maar er mag van mijn wel wat meer vlees in er zit meer ragout in dan vlees maar ik blijf zeker bij jullie bestellen en dan hoop ik dat jullie de frikandellen weer hebben groetjes dylama
- lamswaarde

Super kwaliteit en perfecte service!

Super kwaliteit en perfecte service!
- West-Graftdijk
441 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Volg ons op Facebook

Het allerlaatste nieuws