Bereidingswijze:
Grote kom nemen, meng hier het vlees met de bloem door elkaar heen. Zet een koekenpan op met een klont roomboter. Bak het vlees goudbruin aan en bestrooi met peper en zout. Snij de paprika en ui in grove blokjes. Snij de knoflook heel fijn
Doe het vlees in een braad pan, bak vervolgens de spekjes in de zelfde koekenpan waar het vlees in zat. Als de spekjes goudbruin zijn de ui, knoflook en paprika toevoegen. Kort meebakken. Voeg nu de tomatenpuree toe. Roer dit goed door elkaar. Blus het geheel af met de wodka en steek dit voorzichtig aan met een aansteker(voorkeur lange aansteker of lange lucifer). Als het vuur gedoofd is weer doorroeren en afblussen met het water. Voeg dit samen met het vlees in de braadpan. Snij de champignons in plakjes en voeg dit toe.(ongebakken)
Laat dit rustig pruttelen voor circa 2,5 uur. Voeg daarna de room toe en laat dit mee pruttelen. Op smaak brengen met peper en zout.
Eet smakelijk!