Workshops Farmacademie

De Farmacademie: Beleving van boer tot bord!

Speciaal voor de horeca: Workshops voor gastvrouwen / gastheren / medewerkers in de bediening.

Ons verhaal bij jouw gasten aan tafel!

Wat zou het geweldig zijn als het verhaal achter streekproducten aan tafel wordt verteld! Hoe enthousiast en vakkundig je medewerkers ook zijn, soms vergeten ze gewoon het –vaak prachtige- verhaal achter streekproducten te vertellen bij je gasten aan tafel. Soms doordat het druk is, soms omdat andere zaken even aandacht vragen en soms omdat ze gewoon de kennis missen.

Aan de laatste reden willen wij graag wat doen. Net als jij willen ook wij graag dat ons verhaal aan tafel wordt verteld. Onze mooie ambachtelijke streekproducten verdienen immers een ereplaats op je menukaart én een enthousiast verhaal, verteld door je medewerkers.

De workshops

Tijdens de workshops vertellen we over streekproducten, hun oorsprong, hun verhaal en toepassingen, en wat biologisch precies inhoudt. Kortom: wat er allemaal bij komt kijken om onze producten tot stand te brengen. Per workshop steeds twee thema's. Een rondleiding over onze boerderij en in onze slagerij ontbreekt natuurlijk niet.

Je medewerkers maken kennis met de boeren die de streekproducten produceren en ervaren zélf de beleving. Uiteraard kan er ook geproefd worden van de streekproducten van de boeren van Boerenhart.

We hebben de workshops opgezet per thema, zodat het mogelijk is om meerdere workshops te volgen. Kies een workshop die bij jullie keuken past. Of een die simpelweg het beste in de agenda past ;-).  In onze agenda vind je een overzicht met de tot nu toe geplande workshops. Neem regelmatig een kijkje op onze website of abonneer je op de nieuwsbrief van de Farmacademie. Zo kunnen we je steeds op de hoogte houden want we plannen steeds nieuwe workshops in.

Er is plaats voor maximaal 15 personen per workshop.
Wil je een workshop exclusief voor jouw medewerkers? Dat is uiteraard ook mogelijk.
We regelen het graag voor je.

Voor wie zijn de workshops?

De workshops zijn bedoeld voor gastheren/gastvrouwen/medewerkers in de bediening. Maar ook andere medewerkers zijn welkom natuurlijk. Neem gerust even contact met ons op als je daar vragen over hebt.

Wie verzorgen de workshops?

We bieden de workshops aan met onze partners van Coöperatie Boerenhart. Samen staan we garant voor eerlijke ambachtelijke streekproducten en we vertellen heel graag het verhaal daarachter. Zodat jouw medewerkers dat op hun beurt weer kunnen vertellen aan jullie gasten.

Investering

De workshops kosten 59 euro per persoon (exclusief btw).

Vragen?

We horen ze graag! Stuur een mail aan info@ecofiels.nl of bel (0318) 461344.

Onze workshops

There are no upcoming events at this time

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Farmacademie!