Laden Evenementen

21 juni 2019 van 12:00 – 21:00 uur: Food Unplugged Ede

Food UnpluggedFood Unplugged op het Kazerneterrein in Ede en Eco Fields is erbij!

De weersvoorspellingen voor vrijdag zijn uitstekend en daar zijn we blij mee. Je hebt het misschien al gehoord: aanstaande vrijdag vindt op het World Food Center Terrein (Kazerneterrein) in Ede het jaarlijks outdoor foodfestival Food Unplugged plaats.

Dit zomerse netwerkevent voor foodprofessionals zet “onversterkt eten” in de spotlights: eerlijk eten van boeren en telers. Het is een initiatief van Food Inspiration, Gemeente Ede en Proeflab Wageningen. Het is alweer de vijfde editie.

Doel van Food Unplugged: alle professionals uit de voedselketen (boeren, chefs, producenten, horecaondernemers, marketeers, beleidsmakers, journalisten, wetenschappers) met elkaar in gesprek brengen en verbinden.

Het thema van 2019 is de Smaak van Nederland. De voormalige stormbaan op het kazerneterrein wordt omgetoverd tot een creatieve ontmoetingsplaats met strobalen theaters, mini-restaurants, live-kookdemonstraties en bijzondere productpresentaties.
Samen eten staat centraal: 750 foodprofessionals eten met elkaar gerechten die door chefs worden bereid met producten uit diverse regio’s. Het programma is verrassend en inspirerend.

Wij zijn erbij!
Als boer en producent van eerlijk, ambachtelijk biologisch kalfsvlees konden wij hier niet ontbreken. Je vindt Eco Fields hier dan ook vertegenwoordigd op twee manieren:
• Jord Althuizen, in de media genoemd als BBQ-koning, komt met een primeur: een heel kalf aan het spit! Met gepaste trots mogen we melden dat dit een kalf van Eco Fields is.
• Verder geven we vier keer met onze Farmacademie een strobalen-workshop over hoe ons biologisch kalfsvlees nu eigenlijk tot stand komt.

We hopen je hier te mogen begroeten! We hebben helaas geen vrijkaarten, maar tickets voor dit inspirerende festival kun je hier bestellen.

Gegevens

Datum: 21 juni 2019

Tijd: 13:00 - 22:00

Locatie: Kazerneterrein Ede